giardino
rijacker
royalpalace
carwash
frietbergh
tankstation

Natuurlijke wasmiddelen

Al een aantal jaar is de zeep in onze wasinstallatie 100% plantaardig. Geen bijtende chemicaliën uit jerrycans met allemaal waarschuwingsiconen. Maar in Nederland gemaakte zepen en waxen van koolzaad, suikerbietjes en anderen planten, die goed zijn voor de auto, prettig voor de mens en niet schadelijk voor het milieu!

Na een aantal jaren gebruik kunnen we met recht zeggen dat dit een geweldig product is omdat het goed schoonmaakt, ontzettend lekker kan ruiken en dat wij er ook bij het verwerken achter de schermen geen irritatie van ondervinden, wat bij de chemische zepen vaak wel het geval was. 

Het schuim schuimt flink, de zeep ruikt lekker en de wax laat het water van de wagen afglijden. Wij willen nooit anders meer. 

 

selfservicecarwash
selfservicecarwash

Kleine prijsjes en leuke acties

Uiteraard gaan ook wij pin betalingen toevoegen aan de opties bij onze carwash. Maar voorlopig vinden we dat het ouderwets met muntjes* betalen niet alleen lekker knus is, maar dat het ook mogelijk maakt om de prijzen klein te houden. Al vanaf 50! ct kun je de auto vlug even afspuiten. En voor drie euro heb je vaak de hele wagen gedaan als je goed plant. 

We doen graag leuke dingen voor de mensen en dus hebben we af en toe een grappige actie. Bijvoorbeeld middagen waarop kinderen gratis de auto van hun ouders wassen. Een super leuke bezigheid samen en het is de ouders natuurlijk vrij om de kinderen een heitje voor dat karweitje te betalen. Daar leren ze de waarde van geld en lekker werken door. 

* 50ct 1,- 2,- munten en wasmuntjes te halen bij Restaurant Giardino tijdens openingstijden