giardino
rijacker
royalpalace
carwash
frietbergh
tankstation

Self service tankstation 24/7

Dag en nacht zijn we bereikbaar om je voordelig en snel te laten tanken. Geen poespas, geen ingewikkeld spaarsysteem voor handdoeken en pannenlappen, vlot de auto vol en als je dan toch op de kleintjes wilt letten, dan kun je je bonnetje (als je minimaal 25,- euro hebt getankt) drie maanden lang inruilen voor een autowasmunt (Bij Restaurant Giardino) of voor een leuke korting bij een van de deelnemende partners. 
Djewel Bijoux | Garage Jojo | Restaurant Giardino | De Oliemeulen | Riccio Kappers | Royal Palace

auto aan pomp
auto aan pomp

Tanken tegen eerlijke prijzen

We houden de prijzen zo laag mogelijk, en met extra acties en ideeën willen het nog aangenamer voor u maken om bij Van Beurden te tanken. Zo hebben we een statiegeld wisselpunt bedacht en gemaakt waar mensen hun statiegeld blikjes en flesjes kunnen achterlaten en anderen die weer kunnen meenemen om zo weer wat extra voordeel mee te pikken. 

Er zijn jaarlijkse extra kortingsdagen, bij heet weer delen we graag een ijsje uit en ook gratis bandenchecks, gratis lucht in je banden, al voor 50ct je auto stofzuigen of wassen het zijn allemaal manieren waarop we graag op de kleintjes letten. 

Heeft u nog vragen, tips of ideeën?

We houden dagelijks de installatie bij, maar als u merkt dat er iets mis is met een van de pompen, of u heeft een leuk idee voor een actie? Misschien wil u ook wel een van de tankbonpartners worden? Mail dan naar jan@janvanbeurden.nl 

auto aan pomp